top of page
M21 Studio session-056_edited.jpg

14. Robert vd Vechte

Ruim 21 jaar geleden ruilde ik Nederland in voor het mooie Bonaire. En er is in die tijd veel gebeurd en veranderd maar aan de andere kant op sommige vlakken ook erg weinig. Ik woon hier met veel plezier met mijn vrouw en dochter.

Meer van Robert

Ondanks dat mijn vader in Nederland ook raadslid was had ik weinig politieke ambities. Echter zijn de ontwikkelingen van de afgelopen jaren voor mij aanleiding om hier toch verandering in te gaan brengen en mij sterk te gaan maken voor de bevolking van Bonaire en het eiland. Toekijken vanaf de zijlijn en alleen maar klagen zijn voor mij geen optie.

 

Kijkend naar de huidige politiek kon ik mij direct vinden in de gedachtengang van Daisy Coffie en haar partij M21. Een partij waarbij niet een persoon centraal staat maar iedere bewoner van Bonaire telt en waar de partij een eenheid vormt, een soort van familie.

 

Ik heb mij vastgebeten in ruimtelijke ordening en infrastructuur omdat ik hier de voor de bevolking het meeste werk zie. Verbetering hiervan is ook voor de volksgezondheid erg belangrijk.

Ik ben mij ervan bewust dat niet alle kennis en ervaring binnen een persoon kunnen zitten en ik ben blij dat wij met M21 voldoende kennis hebben op vele vlakken.

 

Daarom denk dit keer een anders en laat M21 het verschil in politiek maken en werken aan een Bonaire zoals u en ik willen. M21 E Diferensia.

bottom of page