top of page
RTP_6655_edited.jpg

18. Mireille Saragoza-Korsten

Mijn naam is Mireille Saragoza-korsten ik ben 34 jaar en ik ben bereid mij in te zetten voor een prachtig hoopvolle toekomst voor Bonaire. Mijn visie staat gelijk aan de visie van M21 namelijk investeren in onze eigen mensen. Bonaire heeft veel talenten en krachten dit mag en moet gezien worden. Ik geloof dat iedereen kan veranderen en groeien door ervaring en inspanning. 

Meer van Mireille

M21 is een nieuw en frisse team met mensen met diverse achtergronden, waarin een ieder met vernieuwde, moderne onderwerpen, ideeën mag komen en wij gezamenlijk daar aan verder mogen borduren tot een mooi resultaat. De ideologie sociaal-liberaal vind ik passen in de tijd waar we nu in leven. Vaak is meeveren beter dan vasthouden. Door vast te houden wordt veranderen moeilijk. Helpen waar hulp nodig is en respect geven aan elkaar vind ik belangrijk.

Mijn interesse voor de kinderen en jeugdige is groot. Ik heb in Nederland gewerkt in de kinderopvang en kinderen met gedragsproblemen. Elk kind heeft een veilige omgeving en liefdevol aandacht nodig. Een goede basis is belangrijk om de doelen van je leven te bereiken. 

bottom of page